معرفی اجمالی شهرستان خلخال

شهرستان خلخال یک منطقه کوهستانی با طبیعتی بکر و بسیار زیباست که در جنوب استان اردبیل واقع شده است و مرکز آن شهر خلخال یا هروآباد است .

این شهرستان با دارا بودن 85 در صد از جنگلهای استان اردبیل از طرف شمال به شهرستان کوثر ، از شرق به استان گیلان ، از جنوب به استان زنجان و از غرب به شهرستان میانه  آذربایجان شرقی حدود می شود .

 

ادامه معرفی خلخال  ...

درباره وبسایت خلخالیم

وب سایت شخصی "خلخالیم" ( کلمه ترکی به معنی خلخال من ) بعنوان اولین وب سایت جامع شهرستان خلخال با رویکرد فرهنگی ، هنری ، اجتماعی ، از تاریخ 8 / 8 / 88 ( سالروز ولادت با سعادت امام هشتم ) افتتاح و کار خود را شروع کرده است .

این وبسایت در سایت ساماندهی پایگاههای اینترنتی ایران ، متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .
وب سایت خلخالیم یک نشریه الکترونیکی است که متعلق به همه خلخالیهای دنیاست از دورترین روستاهای خلخال گرفته تا خلخالیهای خارج از کشور .

>> ادامه ...

از اینکه ما رو همراهی میکنید خوشحالیم و بینهایت از شما ممنونیم

تماس با ما

برای کامل تر و پر بار تر شدن سایت بی شک مشارکت شما همشهریان و دوستان عزیز  ضروری و لازم است . برای ارسال مطالب و یا برقراری ارتباط از اطلاعات زیر استفاده نمایید :
ایمیل  :  Info@khalkhalim.com  و  Masoud@khalkhalim.com
شماره موبایل : 09381687314

شماره تماس ثابت : 32420202 - 045

آدرس : خلخال - خیابان شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید مطهری

مدیریت سایت خلخالیم : مسعود شیرعلی پور

عضویت در سایت خلخالیم

از تمامی شهروندان عزیز خلخالی دعوت می کنیم با درج نام و نام خانوادگی خود اقدام به ثبت نام در سایت نمایند .

همچنین افرادی که مایل به همکاری با سایت هستند ، نوع کاربری آنها بعدا و با هماهنگی مدیریت سایت قابل ارتقاء بوده و امکان درج مطلب در سایت را خواهند داشت .

چنانچه به هر دلیلی گذرواژه خود را فراموش کردید , برای فعال سازی آن از لینکهای "بازیابی گذرواژه" یا "بازیابی شناسه" که در زیر فرم ثبت نام درج شده استفاده نمایید و یا بصورت دستی برای مدیریت سایت ایمیل ارسال نمائید

لازم به ذکر است که مشخصات شما نزد مدیریت سایت محفوظ خواهد بود


برای عضویت در سایت لطفا کلیک کنید ...

  • اخبار پایین صفحه
  • صفحه اصلی
  • فید خبرخوان
  • همه پایگاههای وب خلخال
  • جستجوگر ویژه

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/khalkhalkala.gif

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/banner-amagol-gif.gif



http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat2/h_zendan1.jpg

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

Home اخبار سرمقاله كمبود فضاي مطالعه در قديمي ترين كتابخانه استان
كمبود فضاي مطالعه در قديمي ترين كتابخانه استان فرستادن به ایمیل
جمعه, 29 آبان 1388 ساعت 23:16

كتابخانه مركزي شهرستان خلخال در حال حاضر به دليل فرسودگي ساختمان و كمي فضا ، فقط مركز امانت كتاب است.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) ، سال 1344 قديمي‌ترين كتابخانه استان اردبيل با يك هزار نسخه كتاب در مركز شهر خلخال تاسيس شد. اين كتابخانه اكنون 30 هزار نسخه كتاب، 11 نسخه خطي و 21 نسخه نفيس سنگي دارد و بخش‌هاي مرجع و مخزن را شامل مي‌شود.

مسوول دبيرخانه انجمن كتابخانه‌هاي خلخال ، به خبرنگار اين رسانه گفت: «اين كتابخانه كه تا سال 1380 كتابخانه مركزي شهرستان خلخال به حساب مي‌آمد ، اكنون به دليل فرسودگي ساختمان و كمي فضا فقط مركز امانت كتاب است. مراجعان اين كتابخانه پس از امانت كتاب ناچارند از سالن مطالعه كتابخانه‌هاي شماره 2 و 3 استفاده كنند.

«زيبا اعلايي»، افزود: «در زمان ساخت، سند مالكيت زمين كتابخانه به نام «آموزش و پرورش» صادر شده و اين امر، بازسازي آن را در چهار طبقه به عنوان كتابخانه استاندارد و مركزي غير ممكن كرده است. آموزش و پرورش براي واگذاري زمين كتابخانه 10 ميليارد ريال تقاضا كرده كه تامين آن دشوار است.»

اكنون كتابخانه شماره يك خلخال، از 2 بخش مخزن و مرجع تشكيل شده است. بخش مرجع اين كتابخانه با زيربناي 12 متر مربع با 3 هزار نسخه كتاب براي استفاده محققان و دانشجويان مجهز است. تمام عمليات امانت، ثبت و دريافت كتاب در اين كتابخانه از طريق رايانه انجام مي شود.

همچنين اعضا مي‌توانند از نمايه نشريات و كتابخانه ديجيتالي استان استفاده كنند.

از يك هزار و 800 عضو فعال كتابخانه، 60 درصد بانوان هستند كه بيشتر آن‌ها خانه دار و مشتري كتاب‌هاي رمان و روان شناسي‌‌اند. از دو سال پيش با همكاري خيري به نام «سيده حشمت مريخي» مشكل كمبود كتاب موردنياز كتابخانه تا اندازه زيادي برطرف شده است . اين مادر شهيد كه از اهالي شهر «كلور» خلخال است ، هر سال 10 ميليون ريال براي خريد كتاب از نمايشگاه بين‌المللي به انجمن كتابخانه هاي خلخال اهدا مي‌كند. وي هدف خود را از اين اقدام، اعتلاي فرهنگ اسلامي و پاسداشت خدمات شهيدان و جانبازان كلور عنوان كرده است.

اكنون از 8 كتابخانه فعال در خلخال، 3 كتابخانه به نام‌هاي «شماره يك»، «شماره دو» و «شماره سه» در مركز شهرستان داير هستند ، 2 كتابخانه نيز در بخش‌هاي «خورش رستم» و «شاهرود» در كنار كتابخانه‌هاي روستايي «لمبر»، «شال» و «برندق» به اهالي اين مناطق خدمت رساني مي كنند.

پس از كتابخانه «شماره يك» خلخال،‌ «شيخ صفي‌الدين» قديمي‌ترين كتابخانه استان اردبيل است. اين كتابخانه در سال 1346با يك هزار و 200نسخه كتاب در گوشه‌اي از باغ ملي شهر اردبيل تاسيس شد. پيش از آن، اداره فرهنگ و هنر اردبيل در سال 1328 كتابخانه‌اي به نام «قرائتخانه عمومي» با 900 نسخه كتاب اهدايي فردي به نام «بابا صفري» راه‌اندازي كرده بود كه مجموعه آن به كتابخانه عمومي خلخال منتقل شد.

پس از استان شدن اردبيل در سال 1372، كتابخانه عمومي اين شهر به شماره يك و در سال 1382به« شيخ صفي‌الدين اردبيلي» تغيير نام داد.

كتابخانه «شيخ صفي» در بهترين نقطه شهر اردبيل واقع شده است. اكنون 5 كتابدار در 2 شيفت كاري به 2 هزار و 726عضو فعال خدمت‌رساني مي‌كنند.

( ارسال خبر : رادبه پرنده )

 


** برای درج یادداشت و نظر باید وارد سایت شوید **

آمار سایت

فرم ورود



logo-samandehi

برای بهره گیری از قابلیتهای گرافیکی صفحه لطفا از مرورگرهای مناسب استفاده نمایید