معرفی اجمالی شهرستان خلخال

شهرستان خلخال یک منطقه کوهستانی با طبیعتی بکر و بسیار زیباست که در جنوب استان اردبیل واقع شده است و مرکز آن شهر خلخال یا هروآباد است .

این شهرستان با دارا بودن 85 در صد از جنگلهای استان اردبیل از طرف شمال به شهرستان کوثر ، از شرق به استان گیلان ، از جنوب به استان زنجان و از غرب به شهرستان میانه  آذربایجان شرقی حدود می شود .

 

ادامه معرفی خلخال  ...

درباره وبسایت خلخالیم

وب سایت شخصی "خلخالیم" ( کلمه ترکی به معنی خلخال من ) بعنوان اولین وب سایت جامع شهرستان خلخال با رویکرد فرهنگی ، هنری ، اجتماعی ، از تاریخ 8 / 8 / 88 ( سالروز ولادت با سعادت امام هشتم ) افتتاح و کار خود را شروع کرده است .

این وبسایت در سایت ساماندهی پایگاههای اینترنتی ایران ، متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .
وب سایت خلخالیم یک نشریه الکترونیکی است که متعلق به همه خلخالیهای دنیاست از دورترین روستاهای خلخال گرفته تا خلخالیهای خارج از کشور .

>> ادامه ...

از اینکه ما رو همراهی میکنید خوشحالیم و بینهایت از شما ممنونیم

تماس با ما

برای کامل تر و پر بار تر شدن سایت بی شک مشارکت شما همشهریان و دوستان عزیز  ضروری و لازم است . برای ارسال مطالب و یا برقراری ارتباط از اطلاعات زیر استفاده نمایید :
ایمیل  :  Info@khalkhalim.com  و  Masoud@khalkhalim.com
شماره موبایل : 09381687314

شماره تماس ثابت : 32420202 - 045

آدرس : خلخال - خیابان شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید مطهری

مدیریت سایت خلخالیم : مسعود شیرعلی پور

عضویت در سایت خلخالیم

از تمامی شهروندان عزیز خلخالی دعوت می کنیم با درج نام و نام خانوادگی خود اقدام به ثبت نام در سایت نمایند .

همچنین افرادی که مایل به همکاری با سایت هستند ، نوع کاربری آنها بعدا و با هماهنگی مدیریت سایت قابل ارتقاء بوده و امکان درج مطلب در سایت را خواهند داشت .

چنانچه به هر دلیلی گذرواژه خود را فراموش کردید , برای فعال سازی آن از لینکهای "بازیابی گذرواژه" یا "بازیابی شناسه" که در زیر فرم ثبت نام درج شده استفاده نمایید و یا بصورت دستی برای مدیریت سایت ایمیل ارسال نمائید

لازم به ذکر است که مشخصات شما نزد مدیریت سایت محفوظ خواهد بود


برای عضویت در سایت لطفا کلیک کنید ...

  • اخبار پایین صفحه
  • صفحه اصلی
  • فید خبرخوان
  • همه پایگاههای وب خلخال
  • جستجوگر ویژه

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/khalkhalkala.gif

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/banner-amagol-gif.gif



http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat2/h_zendan1.jpg

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

Home اخبار سرمقاله کشف سنگ نوشته های دوره صفویه
کشف سنگ نوشته های دوره صفویه فرستادن به ایمیل
دوشنبه, 07 دی 1388 ساعت 19:48

رييس اداره ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در اين خصوص گفت: سنگ ها کشف شده مربوط به دوران صفويه بوده و نوشته ها و نقاشي هايي نيز بر روي آن حک شده است.
علي درويشي افزود: اين سنگ ها در عمليات تخريب و بازسازي بناي يک امام زاده واقع در روستاي نمونه و هدف گردشگري کزج از توابع بخش خورش رستم خلخال شناسايي و کشف شده است.
درويشي ، تعداد سنگ هاي کشف شده در ابعاد بزرک و کوچک را 10 قطعه ذکر کرد.
وي گفت: سنگ هاي کشف شده پس از انتقال از محل امام زاده روستا هم اکنون در موزه ميراث فرهنگي شهر خلخال نگهداري مي شوند.

 
یادداشت (2)
1 پنجشنبه, 10 دی 1388 ساعت 10:55
ــ

(faramarz f)


hameye ma khalkhaliha midanim ke az tarafe masoline ostani dar zamine haye mokhtalef manande mirase farhangi va gardehsgari be shahrestane ma besyar zolm shode ast ,dar hali ke shahr va hsahrestane ma asare tarikhie besyari darand ke ya dar dele khak madfoonand ya dar roye zamin dar hale az beyn raftan hastand vaaaali afsus ke hich budjei baraye kashf va negah darie anha ekhtesas nemiyabad va hameye budjera sarfe shahrhaye digar manande ardabil va meshgin mishavad...man dar payan be onvane yek javane khalkhali ke be shahre khod besyar alage daram mikhaham az masoolin makhsusan az doktor khalegi namayande azize ma dar majle khahesh konam ke dar zamine haye yad shode fog egdamate monaseb ra anjam dahand.ba tashakor az hameye zahmatkeshane in (sayt...(faramarz_202002@yahoo.com


پاسخ مدیر : با تشکر از نظرات جنابعالی . ممنون میشیم مطالبتون رو بصورت فارسی تایپ کنید .

2 دوشنبه, 21 دی 1388 ساعت 15:15
ــ

( اسماعیل نیا )


سلام چرا باید یک آثار باستانی منتصب به دوره صفوی یا احتمالا دوره مغولی و حتی قبل تر را خراب و دوباره سازی کرد. آثار باستانی در هیچ جای دنیا خراب و دوباره سازی یا نوسازی نمی شود بلکه تعمیر بسیار تخصصی میگردد و کاری بسیار حساس است لااقل من در ایتالیا اینطور دیدم. متاسفانه از امام زاده های کلور ، سید دانیال ، قاضی لر امام زاده سی ، فین و... هیچ چیز قدیمی نمانده است. به نظرم قدر این آثار باستانی به اندازه کافی هنوز درک نشده است و امید است این آثار باستانی را خراب و نوسازی نکنند چون دیگر آثار باستانی محسوب نخواهند شد بلکه عمارتی نوساز و تازه ساز به حساب خواهند آمد. امیدوارم این فضولی من را ببخشید ولی من متد رایج حفاظت از آثار باستانی در دنیا را شرح دادم چون با رعایت این متد در تعمیر یا استحکام بخشی از آثار باستانی است که یک آثار باستانی می تواند از طرف یونسکو مورد تایید قرار گیرد و به ثبت برسد و نوسازی و باز سازی باعث می شود که این آثار به عنوان باستانی شناخته نشوند. به امید آنروز که آثار باستانی خلخال هم با رعایت استانداردهای بین المللی مورد تایید یونسکو در تعمیرات و نگهداریشان بتواند جزو آثار باستانی جهانی محسوب گردد. به امید آنروز .


پاسخ مدیر : جناب دکتر اسماعیل نیا واقعا حرف دل همه ما را گفته اید . ما هم امیدواریم


** برای درج یادداشت و نظر باید وارد سایت شوید **

آمار سایت

فرم ورود



logo-samandehi

برای بهره گیری از قابلیتهای گرافیکی صفحه لطفا از مرورگرهای مناسب استفاده نمایید