معرفی اجمالی شهرستان خلخال

شهرستان خلخال یک منطقه کوهستانی با طبیعتی بکر و بسیار زیباست که در جنوب استان اردبیل واقع شده است و مرکز آن شهر خلخال یا هروآباد است .

این شهرستان با دارا بودن 85 در صد از جنگلهای استان اردبیل از طرف شمال به شهرستان کوثر ، از شرق به استان گیلان ، از جنوب به استان زنجان و از غرب به شهرستان میانه  آذربایجان شرقی حدود می شود .

 

ادامه معرفی خلخال  ...

درباره وبسایت خلخالیم

وب سایت شخصی "خلخالیم" ( کلمه ترکی به معنی خلخال من ) بعنوان اولین وب سایت جامع شهرستان خلخال با رویکرد فرهنگی ، هنری ، اجتماعی ، از تاریخ 8 / 8 / 88 ( سالروز ولادت با سعادت امام هشتم ) افتتاح و کار خود را شروع کرده است .

این وبسایت در سایت ساماندهی پایگاههای اینترنتی ایران ، متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت گردیده و تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .
وب سایت خلخالیم یک نشریه الکترونیکی است که متعلق به همه خلخالیهای دنیاست از دورترین روستاهای خلخال گرفته تا خلخالیهای خارج از کشور .

>> ادامه ...

از اینکه ما رو همراهی میکنید خوشحالیم و بینهایت از شما ممنونیم

تماس با ما

برای کامل تر و پر بار تر شدن سایت بی شک مشارکت شما همشهریان و دوستان عزیز  ضروری و لازم است . برای ارسال مطالب و یا برقراری ارتباط از اطلاعات زیر استفاده نمایید :
ایمیل  :  Info@khalkhalim.com  و  Masoud@khalkhalim.com
شماره موبایل : 09381687314

شماره تماس ثابت : 32420202 - 045

آدرس : خلخال - خیابان شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید مطهری

مدیریت سایت خلخالیم : مسعود شیرعلی پور

عضویت در سایت خلخالیم

از تمامی شهروندان عزیز خلخالی دعوت می کنیم با درج نام و نام خانوادگی خود اقدام به ثبت نام در سایت نمایند .

همچنین افرادی که مایل به همکاری با سایت هستند ، نوع کاربری آنها بعدا و با هماهنگی مدیریت سایت قابل ارتقاء بوده و امکان درج مطلب در سایت را خواهند داشت .

چنانچه به هر دلیلی گذرواژه خود را فراموش کردید , برای فعال سازی آن از لینکهای "بازیابی گذرواژه" یا "بازیابی شناسه" که در زیر فرم ثبت نام درج شده استفاده نمایید و یا بصورت دستی برای مدیریت سایت ایمیل ارسال نمائید

لازم به ذکر است که مشخصات شما نزد مدیریت سایت محفوظ خواهد بود


برای عضویت در سایت لطفا کلیک کنید ...

  • اخبار پایین صفحه
  • صفحه اصلی
  • فید خبرخوان
  • همه پایگاههای وب خلخال
  • جستجوگر ویژه

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/khalkhalkala.gif

http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat3/banner-amagol-gif.gif



http://khalkhalim.com/images/stories/tablighat2/h_zendan1.jpg

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

Home ادبیات شفاهی
>> ادبیات شفاهی

بسیاری از ویژگی‏های فرهنگی و کرداری مردمان سرزمین‏ها و اقوام ، به ویژه تا پیش از عصر نو ، ریشه در داستان‏ها و باورهای شفاهی داشته که سینه به سینه از نسلی به نسل دیگر منتقل می‏شده است و امروزه میراث فرهنگی غیر مادی مردم ما را  تشکیل می‏دهد.

اما با تغییرات اساسی که طی چند سال اخیر در رفتار ها و فرهنگ ما اتفاق افتاده  ، بسیاری از این ادبیات شفاهی در حال فراموشی‏اند و تنها در حافظۀ نسل کهنی است که به همراه آنان نابود خواهد شد. بنابراین ثبت این میراث نامکتوب و نگهداری از آن در کنار جایگاهی که در شناخت هر چه بیشتر هر جامعه و ثبت بسیاری از باورها و اخلاقیات رایج میان مردمان آن، روشن کردن بسیاری از نقاط تاریک و حفظ حافظۀ فرهنگی- تاریخی مردمان دارد، منابع بسیار ارزشمندی در پژوهش‏های زبان‏شناسی، مردم‏شناسی و اسطوره‏شناسی نیز محسوب می شوند

با توجه به اهمیت این موضوع و لزوم ثبت ادبیات شفاهی شهرمان ، بر آن شدیم تا این قسمت را در وبسایت خلخالیم بگنجانیم تا با تکمیل شدن آن شاید قدمی باشد هر چند کوچک در حفظ و نگهداری آن

بدیهی است که گردآوری حداکثری این میراث جز با همکاری و همیاری همه دوستان و همشهریان میسر نیست و امید است بتوان با دلسوزی و توجه همگانی و حفظ و ثبت میراث مادی و معنوی جامعه ، آن‏ها را از خطر نابودی همیشگی در امان داشت!

 

ادبیات شفاهی مورد استفاده مردم ما شامل موارد زیر می باشد که به مرور و با همکاری همشهریان عزیز تکمیل خواهد شد

 

برای مطالعه مطلب مورد نظر ،‌ بر روی آن کلیک کنید

.

.

1 بایاتی لار
2 بایاتی های آذربایجان (1)
3 بایاتی های آذربایجان (2)
4 بایاتی های آذربایجان (3)
5 تاپماجا لار
6 لالایی لار
7 مقدمه ای بر داستان طاهیر میرزا

آمار سایت

فرم ورود



logo-samandehi

برای بهره گیری از قابلیتهای گرافیکی صفحه لطفا از مرورگرهای مناسب استفاده نمایید